Besök Spier i virtual reality!

Det började som en idé att vi borde skicka ner en VR kamera till våra producenter som kan filma material med en VR-kamera! Tänk va häftigt att kunna visa hur det ser ut i en vingård och höra vinden, eller kika ner på marken och se vilken typ av stenar som ligger i gångarna mellan vinrankorna. Våra vänner på Spier nappade direkt och skickade över ett par filmer!

För att se filmen så rekommenderar vi att ni använder ett VR-headset. Det finns mycket billiga för någon hundralapp och ni kan använda er telefon tillsammans med dessa. Med det går även bra att se filmerna direkt på youtube. Teknikmagasinet har även ett par enkla glasögon för 60 kronor!

I denna video så får ni träffa vinmakaren Frans Smith mitt i den vingård som Spier 21 Gables Cabernet Sauvignon kommer ifrån. Det är tidigt på morgonen och solen är precis på väg upp för att ge vinrankorna den energi de behöver för att producera druvorna till detta fantastiska vin. Sedan får ni följa med in till vineriet och även uppleva den härliga energi som en skörd ger!

Uppe i vänstra hörnet så finns det en cirkel med pilar i fyra väderstreck. Klicka på den om ni läser detta på en dator, då kan ni flytta runt bilden 360 grader. Ser ni på en padda eller smartphone så aktiveras 3D effekten genom rörelse.

 

Spier 21 Gables Cabernet Sauvignon

Art.nr. 206401

Spier 21 Gables Cabernet Sauvignon

  • Fyllighet
  • Strävhet
  • Fruktsyra

Nyanserat, stramt och mycket fruktigt vin. Inslag av ceder och svart te och med karaktär av svarta vinbär, mörka körsbär, rostade fat, mörk choklad, mynta och tobak. Läs mer…


249 kr