Krämig smakrik kantarellpasta
Detta är ett av våra godaste pastarecept med kantareller. Krämig och god och en massa smaker som höjer skogens guld till en ny nivå. Gör så här. Koka upp rikligt…
Detta är ett av våra godaste pastarecept med kantareller. Krämig och god och en massa smaker som höjer skogens guld till en ny nivå. Gör så här. Koka upp rikligt…
Detta recept har vi fått från våra vänner på magasinet VEGO. Gör så här: Bouillabaisse 1. Fräs gul lök, purjolök och vitlök i olivoljan tills all lök har blivit mjuk…
Blanda Alfredosåsen och den rostade vitlöken i en mixer och mixa tills det är helt slätt; ställ åt sidan. Tillsätt oljan i en stor kastrull eller gjutjärnsgryta på medelhög värme.…
Detta recept kommer från ett samarbete med världens bästa vegomagasin VEGO! Bakad rotseller med rosmarinsmör är gott som tillbehör eller som förrätt tillsammans med några skivor surdegsbröd. Tänk på att…
Börja skriva i textfältet här ovanför. Tryck på ESC för att avbryta.