Producenter

Vår intention har aldrig varit att få en stor portfölj av viner, utan att fokusera på våra starka relationer med producenter som delar våra värderingar. Det gör att vi idag har många lyckade samarbeten med producenter runt om i världen.

TOSO SPA

Mer än hundra år har gått sedan 1910, då Vincenzo Toso, farfar till företagets nuvarande ägare, flyttade företaget från Asti-området till Santo Stefano Belbo. Idag drivs firman i fjärde generation.…

Org de Rac

Vingården Org de Rac Organic Wine Estate ligger i hjärtat av Swartland, (Western Cape), som är beläget ca 50 kilometer norr om Kapstaden. Swartland består av de regioner som ligger mellan städerna Malmesbury i söder, Darling i väst, Piketberg i norr och Riebeek West i öst.

Quarisa Wines

Familjen Quarisa är bosatta i Australien och vid gården ”Castel Vena” i New South Wales, en by med flertalet invånare med italiensk härkomst. Både John och Josephina Quarisa har italiensk påbrå. Tillsammans drivs paret av sin passion för sitt arbete, Josephine som konstnär och John som vinmakare med hela Australien som sitt arbetsfält.

Lombard

Champagne Lombard är ett historiskt hus i Epernay som grundades 1925. Tidigare var det volyminriktat men nu gäller ”kvalitet utan kompromisser”. Under 2000-talet sålde Thierry Lombard en del av verksamheten…

Raven Estate

Raven Estate är en modern entreprenörsdriven vinproducent som i respekt för råvaran samarbetar med utvalda vingårdar för att få tag på den bästa frukten till sina viner. Vinmakaren för producentens…

Earl Bronzo

Earl Bronzo grundades 1972 av Mr Bronzo och hans söner Louis och Michel. När man 1972 köpte vingården ingick 10 hektar. 1999 köpte man mer mark och idag äger man totalt 40 hektar. 2002 gjordes omfattande renoveringar på vingården vilket har resulterat i en hypermodern anläggning.

Remi Pouizin

Familjen Pouizin har odlat vin på samma plats i Visan, Côtes du Rhône Village, sedan 1922. Det började med att Rémis farmors farmor köpte vingården. Nästa generation var Paul och hans fru Marie-Louise, som tog över driften fram till 1972, när de lämnade stafettpinnen vidare till Rémis far Jean-Louis Pouizin.