Producenter

Vår intention har aldrig varit att få en stor portfölj av viner, utan att fokusera på våra starka relationer med producenter som delar våra värderingar. Det gör att vi idag har många lyckade samarbeten med producenter runt om i världen.

Org de Rac

Vingården Org de Rac Organic Wine Estate ligger i hjärtat av Swartland, (Western Cape), som är beläget ca 50 kilometer norr om Kapstaden. Swartland består av de regioner som ligger mellan städerna Malmesbury i söder, Darling i väst, Piketberg i norr och Riebeek West i öst.

Quarisa Wines

Familjen Quarisa är bosatta i Australien och vid gården ”Castel Vena” i New South Wales, en by med flertalet invånare med italiensk härkomst. Både John och Josephina Quarisa har italiensk påbrå. Tillsammans drivs paret av sin passion för sitt arbete, Josephine som konstnär och John som vinmakare med hela Australien som sitt arbetsfält.

Batzella Winery

Producenten består utav paret Khanh och Franco Batzella som båda hade arbetat som ekonomer/chefer på Världsbanken i Washington, USA, i över 20 år innan förtidspension 1999 fick dem att återvända till Italien och göra vin i Bolgheri, vid kusten i Toscana.

Earl Bronzo

Earl Bronzo grundades 1972 av Mr Bronzo och hans söner Louis och Michel. När man 1972 köpte vingården ingick 10 hektar. 1999 köpte man mer mark och idag äger man totalt 40 hektar. 2002 gjordes omfattande renoveringar på vingården vilket har resulterat i en hypermodern anläggning.

Kalazic Winery

Bakom Kalazic Sauvignon Blanc står Kalazic Winery, som grundades år 1998 i det kroatiska vinodlingsområdet Baranja. Grundaren av företaget heter Slavko Kalazic, en tidigare framgångsrik elektroingenjör som tröttnade på det höga tempo det arbetet innebar.

Remi Pouizin

Familjen Pouizin har odlat vin på samma plats i Visan, Côtes du Rhône Village, sedan 1922. Det började med att Rémis farmors farmor köpte vingården. Nästa generation var Paul och hans fru Marie-Louise, som tog över driften fram till 1972, när de lämnade stafettpinnen vidare till Rémis far Jean-Louis Pouizin.

Springseed Wine Co.

Producenten bakom Four o’Clock Chardonnay heter Springseed Wine Co och kommer från hjärtat av McLaren Vale. Dalen ligger ca fyra mil söder om Adelaide och har i och med sin närhet till havet ett nästan unikt läge. McLaren Vale har ca 300 vinodlare som tillsammans odlar på totalt 5000 hektar.