Fyllda sötpotatisar med kryddiga linser, gul paprika och tomat
Fyllda ugnsbakade sötpotatisar med linser, paprika och tomat, toppade med chipotlegräddfil och örter — perfekt tillsammans med Chin Chin, ett mjukt och bärigt rött vin från Chile.
Fyllda ugnsbakade sötpotatisar med linser, paprika och tomat, toppade med chipotlegräddfil och örter — perfekt tillsammans med Chin Chin, ett mjukt och bärigt rött vin från Chile.
Saftig och långlagad pork belly med perfekt krispig svål, serverad med fluffigt potatismos och en syrlig äppelsås — en klassisk rätt som aldrig går ur tiden. De feta, möra tonerna…
Fluffiga små blinier toppade med en krämig laxröra, smaksatt med citron och dill, är en klassisk och elegant aptitretare på buffén eller minglet. Den salta och syrliga laxröran harmonierar perfekt…
En värmande, aromatisk indonesisk laksa med tigerräkor, böngroddar och krispig schalottenlök, serverad med Chardonnayburk från Vinia – ungdomligt friskt och fruktigt vin i smart burk.
Hälleflundra med hasselnötscrust och rostad paprikasås, serverad med shiitakesvamp, sparris och blomkål, matchas perfekt med Vinia’s Chardonnayburk — ungdomlig, frisk och fruktig.
En fluffig, grönsaksfylld frittata med zucchini och rostade körsbärstomater, toppad med ost och serverad med Vinia’s Côtes du Rhône Villages Séguret Dentelles.
Smakrik ramen med kycklingköttbullar, perfekt kokt ägg, udon-nudlar och fräscha tillbehör. Serveras med LXRY Sparkling – ett bubbel som balanserar hettan och umamin.
Panerad kyckling med färskpotatis och krämig gurk- och löksallad är en riktig husmansfavorit. När den serveras med Byron Bay Sauvignon Blanc blir det en fräsch och elegant måltid med australisk twist.
Feta i filodeg med honung och pistagenötter – en frasig och elegant förrätt där det söta möter det salta, perfekt ackompanjerad av LXRY Sparkling från Australien.
Börja skriva i textfältet här ovanför. Tryck på ESC för att avbryta.