Brysselkålscarbonara
Brysselkål är i säsong och smakar som bäst nu, det är även en nyttig råvara och genom att ha brysselkål i en klassisk carbonara kan man kanske lura någon som…
Brysselkål är i säsong och smakar som bäst nu, det är även en nyttig råvara och genom att ha brysselkål i en klassisk carbonara kan man kanske lura någon som…
Pumpa är i säsong och detta krämiga pastarecept med curry är verkligen en rätt man bara vill äta mer av. Gör så här: Skär pumpan i kuber, hacka vitlök och…
Broccoli och pasta är en fantastisk kombination. Denna läckra sommarpasta kommer garanterat att mätta. Gör så här: Hacka vitlöken och skär broccolins stam i små kuber och toppen i små…
Lax är en av våra absoluta måltidsfavoriter och det är en fantastisk råvara som går att variera på ett stort antal sätt. Här kommer några av våra bästa recept på…
Värm ugnen till 230° Kör macadamianötter och koriander i en matberedare tills de blandats till en kornig pesto. Tillsätt 3 matskedar av smöret och citronzest och blanda väl. Smörj en…
Gör så här: Skiva en zucchini till 6 mm tjocka mynt. Skiva de återstående 2 zucchini på tvären i 5 cm långa stycken; tryck på varje stycke med handen (och…
Gör så här: Värm olivoljan i en stor stekpanna på medelhög värme. Krydda laxen överallt med salt och peppar. När oljan sjuder men inte ryker, lägg till laxen med skinnsidan…
Gör så här: Koka pastan i saltat vatten tills den är al dente. Skölj spenat, putsa och centrifugera/skaka av allt vatten. Skala vitlök och hacka fint. Fräs vitlöken i en…
Pistou är Pestons franska kusin och är väldigt gott i en smakrik och rustik bönsoppa som smakar extra gott på försommaren då färska bönor finns tillgängliga. Gör så här: Piston…
Börja skriva i textfältet här ovanför. Tryck på ESC för att avbryta.