Vegetarisk Boeuf Bourguignon och Marquis de Bern
Detta recept har vi fått från våra vänner på magasinet VEGO och det är minst lika gott, kanske godare än en klassisk Boeuf! Gör så här: 1. Skär den rökta…
Detta recept har vi fått från våra vänner på magasinet VEGO och det är minst lika gott, kanske godare än en klassisk Boeuf! Gör så här: 1. Skär den rökta…
Lax är en av våra absoluta måltidsfavoriter och det är en fantastisk råvara som går att variera på ett stort antal sätt. Här kommer några av våra bästa recept på…
Värm ugnen till 230° Kör macadamianötter och koriander i en matberedare tills de blandats till en kornig pesto. Tillsätt 3 matskedar av smöret och citronzest och blanda väl. Smörj en…
Gör så här: Värm olivoljan i en stor stekpanna på medelhög värme. Krydda laxen överallt med salt och peppar. När oljan sjuder men inte ryker, lägg till laxen med skinnsidan…
Gör så här: Koka pastan i saltat vatten tills den är al dente. Skölj spenat, putsa och centrifugera/skaka av allt vatten. Skala vitlök och hacka fint. Fräs vitlöken i en…
Kycklinglår eller kycklinglårfiléer är billig mat som samtidigt är lätt att göra väldigt smakrik. Här kom ett snabbt och välsmakande grillrecept! Gör så här: Börja med att vispa ihop marinaden…
BBQ Pizza är fantastiskt gott och det går även utmärkt att grilla pizza. Se detta recept. Det går bra med en färdigköpt pizzadeg men det är en hemmagjort är både…
Spaghetti Puttanesca är en läcker pikant pastasås med mycket smak och som dessutom är snabb att tillaga. Gör så här: Hetta upp olja i en tjockbottnad kastrull på medium värme.…
Torskrygg är en klassisk maträtt som går att variera på många sätt. En riktig klassiker är att servera tillsammans med nykokt potatis, skirat smör, riven pepparrot, gröna ärtor och varför…
Börja skriva i textfältet här ovanför. Tryck på ESC för att avbryta.