Quarisa Wines

Familjen Quarisa är bosatta i Australien och vid gården ”Castel Vena” i New South Wales, en by med flertalet invånare med italiensk härkomst. Både John och Josephina Quarisa har italiensk påbrå. Tillsammans drivs paret av sin passion för sitt arbete, Josephine som konstnär och John som vinmakare med hela Australien som sitt arbetsfält.

Vinerna delas in i två kategorier och märken; Treasures, 30 miles samt Johnny Q. Treasures berättar om parets 3 ”skatter”- deras tre barn som gett inspiration till denna serie av viner. På vinernas etikett gestaltas barnen på ett lekfullt sätt. John har varit i vinbranschen i över 24 år och tagit hem flertalet medaljer för sina viner.

John Quarisa är även vindomare på hög internationell nivå och har bedömt viner på bland annat The Japanese Wine Challenge, The international Wine and Spirit Competition, International Wine Challenge med flera. Denna gedigna erfarenhet återspeglas i kvalitén av 30 Mile och hans viner.

Inspirationen hämtar de bland annat från deras tre barn Nadine, Ryan och Annaliese, som har en ändlös energi och entusiasm.

Inspirationen hämtar de bland annat från deras tre barn Nadine, Ryan och Annaliese, som har en ändlös energi och entusiasm.

Sedan John fokuserat på sina helt egna viner har framgångarna varit inget annat är enastående, på mindre än 2 år har hans viner vunnit över 220 medaljer samt distribuerats över hela världen och nu i Sverige.

Läs mer om producenten här eller se videon där ni får träffa John Quarisa på sitt besök i Sverige.