Fyllda auberginer med kryddiga linser
Detta recept kommer från världens bästa vegotidning VEGO! Jag älskar när man tillagar auberginer så länge att de blir smältande mjuka i konsistensen. De blir extra smarriga om de toppas…
Detta recept kommer från världens bästa vegotidning VEGO! Jag älskar när man tillagar auberginer så länge att de blir smältande mjuka i konsistensen. De blir extra smarriga om de toppas…
Detta recept är så otroligt enkelt och allt tillagas i en och samma panna. Det är som en förenklad paella men som tar under 20 minuter att tillaga. Gör så…
Gör så här: Hetta upp ugnen till 225° C. Salta och peppra kycklingen. Hetta upp olja i en ugnsfast gryta och lägg ner kycklingen med skinnsidan nedåt. Tillaga kycklingen på…
Pulled chicken har blivit en favorit för många i samband med att pulled pork, pulled biff, pulled chicken tog världen med storm för ett par år sedan. En fördel med…
Fredagstacos är ju en riktigt klassiker men varför inte göra dem helt vegetariska? Vi frågade Sveriges VEGO-expert Mathias från tidningen vegomagasinet och fick ett recept på hans Bakade Tacos med…
Från Februari och ett par månader framöver så är våra svenska skaldjur som bäst, även om vi av någon anledning mest äter denna mat på våren samt under sommarmånaderna. Här…
Gör så här: Lägg linserna i en stor gryta tillsammans med kycklingbuljong, löken, morötterna, tomaterna samt kryddorna. Låt koka upp och sänk sedan värmen och låt sjuda i ca 1h…
Det är sommar och varmt och vad passar då inte bättre än lite goda knyten med en generös grönsallad till? Gör så här: Värm upp oljan i en djup stekpanna…
Här kommer sista delen i grillserien grilla grönare där Mattias och tidningen VEGO (Världens bästa vegomagasin) har gett oss ett par härliga recept. Här kommer receptet med Mattias beskrivning. Polenta…
Gör så här: Förkoka schalottenlöken i 1-2 minuter beroende på storlek i lätt saltat vatten. Låt vila någon minut och halvera sedan. Hetta upp olja i en grillpanna samt Rubba…
Att laga allting i en kastrul är smidigt och väldigt enkelt och garanterar att alla ingredienser blandar sig mycket väl.
Har ni någonsin grillat en Pizza? Det går fort och kan grillas direkt på gallret. En smidig rätt med oändliga variationsmöjligheter inför sommarens alla härliga grillkvällar.
Börja skriva i textfältet här ovanför. Tryck på ESC för att avbryta.