Fyllda auberginer med kryddiga linser
Detta recept kommer från världens bästa vegotidning VEGO! Jag älskar när man tillagar auberginer så länge att de blir smältande mjuka i konsistensen. De blir extra smarriga om de toppas…
Detta recept kommer från världens bästa vegotidning VEGO! Jag älskar när man tillagar auberginer så länge att de blir smältande mjuka i konsistensen. De blir extra smarriga om de toppas…
Fredagstacos är ju en riktigt klassiker men varför inte göra dem helt vegetariska? Vi frågade Sveriges VEGO-expert Mathias från tidningen vegomagasinet och fick ett recept på hans Bakade Tacos med…
Från Februari och ett par månader framöver så är våra svenska skaldjur som bäst, även om vi av någon anledning mest äter denna mat på våren samt under sommarmånaderna. Här…
Här kommer sista delen i grillserien grilla grönare där Mattias och tidningen VEGO (Världens bästa vegomagasin) har gett oss ett par härliga recept. Här kommer receptet med Mattias beskrivning. Polenta…
Att laga allting i en kastrul är smidigt och väldigt enkelt och garanterar att alla ingredienser blandar sig mycket väl.
Börja skriva i textfältet här ovanför. Tryck på ESC för att avbryta.