Fredagsdesserten med Roy Fares – Citron och marängpaj
Gör så här Pajdeg Sätt ugnen på 180 grader. Blanda alla ingredienser i en bunke och nyp ihop med fingertopparna till en jämn deg. Det går även bra att blanda…
Gör så här Pajdeg Sätt ugnen på 180 grader. Blanda alla ingredienser i en bunke och nyp ihop med fingertopparna till en jämn deg. Det går även bra att blanda…
Gör så här Mördegsbotten Blanda samma alla ingredienser till en deg, plasta och låt vila i kylen minst 20 minuter. Kavla ut degen på lätt mjölat bord och fodra en…
Äpplen är i säsong och finns det någon mer älskad efterrätt än Äppepaj! Hur gör Sveriges bästa konditor sin äppelpaj? Här kommer Roy Fares recept på denna älskade klassiker. Gör…
Hösten är här och äppelförråden är fyllda till bredden. Så varför inte passa på att göra en ljuvlig höstdessert signerad Roy Fares. Här kommer veckans Fredagsdesserten! Gör så här: Gör…
Visste ni att Cava och desserter passar utmärkt tillsammans? Faktum är att det är väldigt vanligt att en flaska Cava öppnas till dessert i Spanien och i synnerhet i Barcelona.…
Visste ni att Cava och desserter passar utmärkt tillsammans? Faktum är att det är väldigt vanligt att en flaska Cava öppnas till dessert i Spanien och i synnerhet i Barcelona.…
Börja skriva i textfältet här ovanför. Tryck på ESC för att avbryta.