Kåldolmens dag – Ett klassiskt recept och en trevlig vinmatchning
Imorgon lördag är det kåldolmens dag, och det måste vi så klart respektera och således tillaga! Gör så här: Koka riset enligt instruktioner på paketet. Ställ svalt Skär av den…
Imorgon lördag är det kåldolmens dag, och det måste vi så klart respektera och således tillaga! Gör så här: Koka riset enligt instruktioner på paketet. Ställ svalt Skär av den…
Förbered oxbringan genom att torka av alla sidor med en fuktig kökshandduk och lägg i en stor kastrull fylld med kallt vatten. Låt koka upp på relativt hög värme och…
Augusti är här och många av oss ser fram emot att njutningsfullt ägna helgerna åt berg av nykokta kräftor och alla de härliga tillbehör som dukas fram. Men hur är…
Under nationaldagen äts det nog mycket korv med bröd men vi anser att dagen till ära så kan vi väl lyxa till det med läcker hummer istället! Gör så här:…
För 49 år sedan grundade kemisten Anton Massel Club Oenologique som sedan bytte namn till International Wine & Spirits Competition, IWSC. Varje år hålls en mycket prestigefylld bankett där världens…
Kyckling tillhör en av svenskarnas favoriter och här kommer ett italieninspirerat recept som innehåller marsalavin! Och har ni ändå köpt marsalavin så passa på att göra en Tiramisu till efterrätt!…
Gör så här: Förvärm ugnen till 175 grader. I en stor panna eller gryta bryn kycklingen i het olja på bägge sidor. Ta bort från värmen och låt rinna av.…
Gör så här: Hacka schalottenlök, kapris och basilika fint. Blanda med olivolja och citronzest och citronjuice i en bunke. Skär små kuber av tonfisken och vänd ner i bunken. Blanda…
Här kommer ett härligt recept där honungens sötma lyfter den grillade kycklingen till nya höjder!
Börja skriva i textfältet här ovanför. Tryck på ESC för att avbryta.