Fyllda sötpotatisar med kryddiga linser, gul paprika och tomat
Fyllda ugnsbakade sötpotatisar med linser, paprika och tomat, toppade med chipotlegräddfil och örter — perfekt tillsammans med Chin Chin, ett mjukt och bärigt rött vin från Chile.
Fyllda ugnsbakade sötpotatisar med linser, paprika och tomat, toppade med chipotlegräddfil och örter — perfekt tillsammans med Chin Chin, ett mjukt och bärigt rött vin från Chile.
Dyk in i hjärtat av höstens smaker med vårt senaste recept på Zuppa di Lenticchie alla Montanara, en värmande och rustik lins- och kastanjsoppa som lovar att förgylla dina kalla…
Linssoppa har en lång historia och är en stapelvara i många olika kulturer över hela världen, däribland i Mellanöstern och i Medelhavsregionen. Den är särskilt populär i länder som Turkiet,…
Instruktioner: Förbered Linserna: Spola puylinserna i kallt vatten i en tät sil för att rengöra dem ordentligt. Låt linserna rinna av väl. I en medelstor kastrull, smält smöret och fräs…
Börja skriva i textfältet här ovanför. Tryck på ESC för att avbryta.