Filéstek med rostade potatisar, broccolini, örtsås och friterad äggula
En lyxig och balanserad tallrik med stekt oxfilé, rostad potatis, smörig broccolini, örtsås och friterad äggula. Matchas elegant med Viña Solorca Crianza från Vinia.
1 h, 4


En lyxig och balanserad tallrik med stekt oxfilé, rostad potatis, smörig broccolini, örtsås och friterad äggula. Matchas elegant med Viña Solorca Crianza från Vinia.


Ingredienser: För Tournedos: 4 st tournedos, omkring 200g vardera Salt och peppar 2 msk olivolja för stekning För Salsasås: 400g tomater 1 stor rödlök 2 vitlöksklyftor 1 chili (justera beroende…


En riktig festmåltid. Det bästa är att den är enkel att laga. Vissa delar i receptet kan du laga dagen innan om du vill. Läs igenom hela receptet innan du…


Första dagen på semestern? Varför inte fira det med att lägga en riktigt fin bit nötkött på grillen!
Börja skriva i textfältet här ovanför. Tryck på ESC för att avbryta.