Levergryta och ett gott rödvin
Gör så här: Strimla vitkålen i grova bitar och lägg i botten på en gryta. Skär levern i lagom stora strimlor. Vänd dem i vetemjöl blandat med salt och peppar.…
Gör så här: Strimla vitkålen i grova bitar och lägg i botten på en gryta. Skär levern i lagom stora strimlor. Vänd dem i vetemjöl blandat med salt och peppar.…
Laurent Habrard, vår kära vinmakare och vinproducent som står bakom vinet Domaine Habrard Croze-Hermitage är klar med skörden för i år och berättar i denna video lite om kvalitén av…
Syrah är en blå vindruva av arten Vitis vinifera. I Rhône Frankrike är det den vanligaste blå druvsorten i dag, och den odlas också alltmer i Nya världen. I Australien,…
Tänk att fem år redan har passerat sedan vi vann en mindre lansering från Crozes-Hermitage! För ett par veckor sedan besökte Per, Laurent Habrard och de provade den nya årgången…
På en bergsrygg, 340 meter över havet, öster om staden Stellenbosch hittar vi den vingård som producerar så koncentrerad frukt i Oldenburgs viner att det gett dem världsrykte. Oldenburg…
…syrah och shiraz är samma druva? Och att Australiens shiraz-viner räknas till några av de bästa i världen?
Börja skriva i textfältet här ovanför. Tryck på ESC för att avbryta.