Jäsning och macerering med skaldelarna av Laurent Habrard och en hyllning till Greta Thunberg!

Laurent Habrard, vår kära vinmakare och vinproducent som står bakom vinet Domaine Habrard Croze-Hermitage är klar med skörden för i år och berättar i denna video lite om kvalitén av 2019 års årgång, samt visar hur en klassisk jäsning och macerering går till hos honom. Detta sätt att trampa vin är uråldrigt och Laurent håller på traditionerna!

Dessutom passar han på att hälsa till oss svenskar som får njuta av hans vin och hylla det arbete som Greta Thunberg gör för miljön! Laurent Habrard är väldigt engagerad i hållbarhetsfrågor och gör alla sina viner helt ekologiskt.

Tidigare i somras så fick Laurent Habrards Crozes-Hermitage 97 poäng av världens största och mest prestigefyllda vintävling Decanter World Wine Awards. Läs mer om detta via denna länk.