Musslor i vitt vin
Musslor i vin är en klassisk rätt som även går under namnet moules mariniere. Även Moules Frites är en populär rätt men i detta recept har vi ugnsgräddat vitlöksbröd till.…
Musslor i vin är en klassisk rätt som även går under namnet moules mariniere. Även Moules Frites är en populär rätt men i detta recept har vi ugnsgräddat vitlöksbröd till.…
Gör så här: Blanda risvinäger, fisksås, citronsaft, farinsocker och srirachasås i en skål. Tillsätt kycklingen och täck väl. Marinera kycklingen i 1 timme. Hetta upp rapsoljan i en stekpanna, fräs…
Detta är en perfekt lätt förrätt som går att tillagas och kylas dagen innan servering. Den ser och smakar imponerande med sina rubinröda rödbetor och en balans av sött, salt,…
Gör så här: Sätt ugnen på 225°. Använd en slev eller äggskärare för att skära lameller i potatisen och för att se till att ni inte skär för långt. Använd…
Detta recept är från ett samarbete med världens bästa vegomagasin VEGO! Gör så här: Koka pastan enligt anvisningarna på paketet. Fräs lök och vitlök i olivoljan tills den är mjuk…
Gör så här. Tappa upp en stor skål med kallt vatten. Riv sedan potatis och lök och lägg ner i vattnet. Blanda runt och lägg sedan lök och potatisrivet i…
Börja skriva i textfältet här ovanför. Tryck på ESC för att avbryta.