Rostat jordärtskocka med pumpa och kryddor
Detta recept på rostad jordärtskocka med pumpa och kryddor är en värmande och smakrik rätt, perfekt som tillbehör eller som en vegetarisk rätt på hösten och vintern. Den krämiga jordärtskockan…
Detta recept på rostad jordärtskocka med pumpa och kryddor är en värmande och smakrik rätt, perfekt som tillbehör eller som en vegetarisk rätt på hösten och vintern. Den krämiga jordärtskockan…
Instruktioner: Värm grönsaksbuljongen i en kastrull och håll den varm över låg värme. I en bred, tjockbottnad kastrull, värm olivoljan över medelvärme. Tillsätt schalottenlöken och vitlöken och sautera tills de…
Pumpa är i säsong och detta krämiga pastarecept med curry är verkligen en rätt man bara vill äta mer av. Gör så här: Skär pumpan i kuber, hacka vitlök och…
Gör så här: Sätt ugnen på 200°c. Skär pumpan i bitar och rosta den i ugnen i ca 20–25 minuter, den ska mjukna. Ta ut och låt svalna något. Koka…
Äntligen är det säsong för pumpor, dessa vackra härliga grönsaker som tagit lång tid på sig att bygga upp alla härliga nötiga smaker. Här kommer ett recept på pumpasoppa där…
Gör så här: Sätt ugnen på 220 grader. Skala morötterna och skär dem i långa stavar. Skala pumpan och dela den i bitar. Lägg ut pumpa och morötter på bakplåtspapper…
Butternutpumpan har en söt och nötig smak som tillsammans med risotton skapar en härligt mustig maträtt. Blomkålen och Savoykålen bidrar till en läcker presentation och mild rostad smak.
Här kommer en rustik och matig sallad som står sig bra på egenhand, som huvudrätt, eller som en del av buffé. Rostade och milda smaker möter kryddiga knapriga kikärtor och salt ost i parmesancrèmen. Passar utmärkt till ett smakrikt vitt vin från Argentina!
Börja skriva i textfältet här ovanför. Tryck på ESC för att avbryta.