Arroz de Pato – Portugisisk ank och chorizogryta
Detta recept har Chouriço i sig vilket påminner om Spansk Chorizo men har en mer rökig karaktär. Det går bra med vanlig chorizo. Ni kan få lite rökighet genom att…
Detta recept har Chouriço i sig vilket påminner om Spansk Chorizo men har en mer rökig karaktär. Det går bra med vanlig chorizo. Ni kan få lite rökighet genom att…
Gör så här: Koka pastan i en stor kastrull med kokande vatten tills den nästan är mjuk; dränera. Lägg pastan i pannan och ställ åt sidan. Stek under tiden chorizon…
Gör så här: Börja med att göra Pico de gallo. Hacka alla grönsaker, ju finare desto bättre. Tillsätt limezest och smaka av med den pressade limejuicen samt salt och peppar.…
Gör så här: Lägg ut kycklinglåren och krydda med salt och peppar. Rulla ihop kycklinglåret och försegla med en chorizoskiva på bägge sidor med hjälp av en tandpetare. Hetta upp…
Gör så här: Skrapa och skölj musslorna dem. Om skalet inte sluter sig på musslan när du knackar på det så släng den. Mixa lök, persilja, vin, vatten och peppar…
Börja skriva i textfältet här ovanför. Tryck på ESC för att avbryta.