Nyfiken på Sous-vide? Perfekta lammracks med potatis och palsternacksmos samt rödvinsås
Lammracks är en rätt som är perfekt för att tillaga sous-vide och detta är ett recept som jag (Hampus på Vinia) har lagat säkert 10 gånger vilket både gett en…
Lammracks är en rätt som är perfekt för att tillaga sous-vide och detta är ett recept som jag (Hampus på Vinia) har lagat säkert 10 gånger vilket både gett en…
Vi fick en fin bild från Geraldine och vår producent Domaine du Pesquier i Gigondas, det var en bild på en mycket rustik och härlig vinlunch. Vi frågade snabbt om…
Boeuf Bourguignon, denna urklassiska franska rätt som länge varit en självklarhet på franska bistron passar så väl till det höstrusk som stora delar av landet har. Man kan tror att…
Daube är en klassisk sydfransk gryta som värmer gott nu när kylan trycker på! Detta är en rätt som tar ett par timmar att tillaga så glöm inte att planera i…
Namnet Gigondas, som för övrigt uttalas med s på slutet, har ett romerskt ursprung, Jocunditas och betyder ungefär stor njutning och trivsel på latin. Historiska fynd av Bacchushuvuden indikerar att…
Rhônedalen producerar några av världens mest ansedda viner, så som Hermitage, Croze-Hermitage, Châteauneuf du Pape, men även fantastiskt prisvärda viner från Cotes du Rhône som dessutom är ett av de…
Börja skriva i textfältet här ovanför. Tryck på ESC för att avbryta.