Mustig gryta med fläskkött, cider och rotfrukter
En rustik gryta på fläskkött, cider och rotfrukter. Mustig höstmat som blir extra god med Pont de Brion Graves Blanc från Bordeaux.


En rustik gryta på fläskkött, cider och rotfrukter. Mustig höstmat som blir extra god med Pont de Brion Graves Blanc från Bordeaux.


Kåldolmar är en svensk klassiker som för tankarna till barndomens matbord. Med fyllig köttfärs och ris inrullad i mjuka kålblad är detta en rätt som bjuder på både värme och…


Klassisk grönsakssoppa är en tidlös favorit som värmer både kropp och själ. Med en bas av färska rotfrukter och smaker av lagerblad och timjan är den både enkel att laga…


Rotfrukter är i säsong i början av året och är både nyttig och billig mat. Här kommer ett recept på en rotfruktsgryta som går att äta som den är eller…


Äntligen är det högsäsong för underbart smakrika och nyttiga rotfrukter. Så varför inte laga en smarrig panna med ugnsrostade grönsaker och verkligen njuta av färska och närodlade grönsaker. Rotfrukter är…
Fredagsmys kräver snacks. Goda och nyttiga fries är lätt att göra i ugnen. Gör så här: Skär zuccini, morot eller sötpotatis i stavar. Var noga med att ta bort kärnhuset på zuccinin. Blanda…
Lammrostbiff går att tillreda på många olika sätt och blir nästan alltid bra och framförallt gott. Vardagslyx helt enkelt!
Börja skriva i textfältet här ovanför. Tryck på ESC för att avbryta.