Reversed sear Côte du Boeuf
Reverse Sear Côte de Boeuf är en elegant och smakrik köttupplevelse som kombinerar långsam ugnsbakning med en snabb bryning på hög värme för att uppnå perfekt mörhet och en krispig…
1 h, 4


Reverse Sear Côte de Boeuf är en elegant och smakrik köttupplevelse som kombinerar långsam ugnsbakning med en snabb bryning på hög värme för att uppnå perfekt mörhet och en krispig…


Detta recept har Chouriço i sig vilket påminner om Spansk Chorizo men har en mer rökig karaktär. Det går bra med vanlig chorizo. Ni kan få lite rökighet genom att…


I Ribera del Duero äts det väldigt mycket lamm och en lammgryta eller lammstek är något som flera gånger i veckan äts i denna del av Spanien. Här kommer ett…


Gör så här: Lägg ut kycklinglåren och krydda med salt och peppar. Rulla ihop kycklinglåret och försegla med en chorizoskiva på bägge sidor med hjälp av en tandpetare. Hetta upp…
Börja skriva i textfältet här ovanför. Tryck på ESC för att avbryta.