En härlig variant på den klassiska belgiska rätten Moules Frites där vi ersätter vitt vin med weissbier. Ölet ger musslorna en fyllig smak med toner av banan, kryddnejlika och en mild syra. Perfekt att servera med krispiga hemmagjorda pommes frites och en krämig aioli.
Ät en klassiskt tysk lunch som kombinerar det bästa av rustika smaker och autentisk tysk matkultur. Dessa Hot Dogs med Bratwurst, surkål och cornichons är enkla att laga men otroligt…
Käsespätzle är en klassisk tysk comfort food som ofta kallas ”tysk mac and cheese”. De hemlagade spätzlen blir möra och fylliga, medan den krämiga osten och den söta, krispiga löken…
Om receptet Schweinshaxe är en traditionell tysk rätt där fläskläggen får en krispig yta och mört inre, perfekt för en rustik middag. Kapuziner Hefe-Weissbier tillsätter en unik karaktär till rätten…
Michelada är en mexikansk klassiker som kombinerar friska, kryddiga och syrliga smaker med ölens fruktiga och kryddiga toner. Med Kapuziner Hefe-Weissbier får drinken en unik karaktär där dess banan- och…
Shandy är en klassisk ölcocktail som kombinerar frisk lemonad med öl för en uppfriskande och lättdrucken dryck. Kapuziner Hefe-Weissbier ger en härlig twist med sina fruktiga och kryddiga toner av…
Weissbier, även känt som Weißbier eller Hefeweizen, är en av Tysklands mest ikoniska ölstilar. Med sin ljusa färg, fruktiga och kryddiga jästkaraktär samt sin höga andel vetemalt har den sina…
Börja skriva i textfältet här ovanför. Tryck på ESC för att avbryta.