Upptäck receptet för Zuppa alla Frantoiana, en italiensk bön- och grönsakssoppa som är både hälsosam och läcker. Perfekt för en värmande måltid! Instruktioner: Värm olivoljan i en stor gryta och…
Muskot och saffran lyfter upp kronärtskockans delikata och nötiga smaker i detta recept. Färsk kronärtskocka är bäst men det går även bra med kronärtskocka på burk, men pressa ur allt…
Salta och peppra fisken väl och lägg ner fisken i en ugnsfast form. Smält sedan 3 msk smör i en kastrull på medium låg värme tillsätt vitlök samt svamp och…
Detta recept är enkelt att följa och ger fyra smakrika flatbreads med krämig ricotta och grillad zucchini. Perfekt som tilltugg, på buffén, eller som en lättare lunch eller middag! Instruktioner,…
Pad Thai, denna läckra rätt som blivit nästan lika vanlig som spagetti och köttbullar efter våra många resmål till Thailand. Pad Thai går att variera med en massa olika proteiner.…
Gör så här: Koka pastan enligt paketets instruktioner, skölj sedan ordentligt med kallt vatten så den svalnar. Lägg åt sidan. I en bunke, blanda krabban med pastan samt oliver, paprikan,…
En krämig och härligt len grönsakssoppa med rökt kolja är otroligt gott och en mysig rätt i dessa lite mörkare tider. Hittar ni inte rökt kolja så går det även…
Dags att fira in helgen med något riktigt gott och lyxigt! Gör så här: Skala och skär ner grönsakerna till buljongen. Värm en kastrull och häll i två matskedar olja,…
I den härliga sommarvärmen smakar det gott med lite lättare rätter men samtidigt vill vi ha mycket smak. Heta räkor är underbara att doppa i dip och tillsammans med ett…
Gör så här: Plocka ur allt hummerkött ur hummern. Lägg huvudet i en stekpanna tillsammans med grönsakerna. Skär svansen och köttet ur klorna med en kniv till små bitar. Lägg…
Hacka citrontimjan och strimla sockerärtorna, ställ åt sidan. Hacka schalottenlökarna och purjolöken fint. Smält smöret i en kastrull och fräs löken mjuk. Häll i riset efter någon minut och fräs…
30 min, 4
Börja skriva i textfältet här ovanför. Tryck på ESC för att avbryta.