En av våra absoluta favoritreceptkreatörer och matbloggar är Madeleine som driver Landleys Kök. För att bjuda er alla på en riktigt härlig mat och vinupplevelse bad vi därför Madeleine om att…
Gör så här: 1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Skiva auberginen och paprikan i smala skivor. 3. Lägg auberginskivorna i ett durkslag, salta. Lägg på en vikt och låt…
Här kommer sista delen i grillserien grilla grönare där Mattias och tidningen VEGO (Världens bästa vegomagasin) har gett oss ett par härliga recept. Här kommer receptet med Mattias beskrivning. Polenta…
Här kommer tredje delen i grilla grönare, dock utan grillning, men ni kan ju hålla dem varma på grillen så är vi inte helt osanningsenliga 😉 Friterade örter är ett…
Vi frågade våra fina vänner på tidningen VEGO och Sveriges bästa och trevligaste vegopersonlighet Mattias Kristiansson om de hade ett par vegorecept som vi fick använda. De var fantastiskt snälla…
Vi frågade våra fina vänner på tidningen VEGO och Sveriges bästa och trevligaste vegopersonlighet Mattias Kristiansson om de hade ett par vegorecept som vi fick använda. De var fantastiskt snälla…
Gör så här: Skölj av och torka kikärtorna, lägg sedan i en matberedare och använd pulsinställningen så att kikärtorna bryts upp till lätt grova klumpar. Tillsätt lök, vitlök, kryddor, persilja,…
Grillad frukt är inte bara gott till efterrätt, det gör även en tråkig sallad skojigare. Har du inte persikor går det bra med aprikoser eller plommon.
Grillade grönsaker är både nyttigt och gott samt en klassiker på sommarens alla grilltallrikar. Det går fort att förbereda och enkelt att tillaga. Här kommer en lista med ett par tips vi samlat på oss under sommaren.
Börja skriva i textfältet här ovanför. Tryck på ESC för att avbryta.