Upptäck receptet för Zuppa alla Frantoiana, en italiensk bön- och grönsakssoppa som är både hälsosam och läcker. Perfekt för en värmande måltid! Instruktioner: Värm olivoljan i en stor gryta och…
Detta recept är en vegetarisk tolkning av den klassiska italienska rätten Parmigiana, men istället för aubergine eller kyckling använder man blomkål. Blomkålen paneras och steks för att sedan lageras med…
Enchiladas är en god rätt som är härligt mättande och passar perfekt efter en dag ute i höstvädret. Gör så här: Värm upp ugnen till 200°C samt olja in en…
Detta recept kommer från ett samarbete med världens bästa vegomagasin VEGO! Bakad rotseller med rosmarinsmör är gott som tillbehör eller som förrätt tillsammans med några skivor surdegsbröd. Tänk på att…
Detta recept är ett samarbete med världen bästa vegomagasin VEGO! MAGHMOUR, MNAZALE ELLER MSAKAA – KÄRT BARN HAR MÅNGA NAMN. DENNA DELIKATA MOUSSAKA ÄR EN AV MINA MÅNGA LIBANESISKA FAVORITER.…
Detta recept är ett samarbete med världen bästa vegomagasin VEGO! Den här mustiga vegetariska grytan med svamp är kryddad med peppar i mängder. God med pasta eller potatis. Den här…
Detta vegorecept kommer från världens bästa vegomagasin VEGO! Siri Barje: När jag var i Ghana åt vi en väldigt god gryta som jag tror hette Chicken Yassa. Jag har googlat…
Detta recept kommer från världens bästa vegotidning VEGO! Jag älskar när man tillagar auberginer så länge att de blir smältande mjuka i konsistensen. De blir extra smarriga om de toppas…
I tio veckor framöver så kommer våra onsdagsrecept vara vegetariska i ett samarbete med recept från matmagasinet VEGO. Den här burgaren görs av hyvlad tofu som ger härliga remsor som…
Äntligen börjar vårprimörerna komma till oss i butikerna och just potatis är ju en råvara som ligger oss svenskar varmt om hjärtat. Från våra vänner på tidningen Vegomagasinet så har…
Tagine är en klassiker från Marocko och smaksätts ofta med saffran, så även här. Du kan slänga ner de grönsaker du har hemma, ju fler desto bättre. Traditionellt används inlagd…
Här kommer ett nytt härligt vegorecept från våra vänner på Vegomagasinet! 1. Skär gurkan i bitar. Krossa med knivskaftet eller en kavel. De ska bankas till lite helt enkelt. Ställ…
Vi fick ett riktigt härligt vegorecept från Vegomagasinet och matchar det med vårt vin Mooi Sauvignon Blanc Gör så här: Sätt ugnen på 200 grader. Skär blomkålshuvudet i mindre buketter.…
Fredagstacos är ju en riktigt klassiker men varför inte göra dem helt vegetariska? Vi frågade Sveriges VEGO-expert Mathias från tidningen vegomagasinet och fick ett recept på hans Bakade Tacos med…
Nu är det primörtider och snart är även svenska grönsaker ute i butikerna. Vilket lyx! Varför inte passa på att göra en god vegetarisk lasagne. Gör så här: Sätt ugnen…