Världens godaste chokladtårta till alla hjärtans dag!
Förvärm ugnen till 180°C. Smörj och mjöla två 23 cm kakformar eller klä dem med bakplåtspapper. Vispa smöret och sockret tills det är ljust och fluffigt, cirka 3-4 minuter. Tillsätt…
Förvärm ugnen till 180°C. Smörj och mjöla två 23 cm kakformar eller klä dem med bakplåtspapper. Vispa smöret och sockret tills det är ljust och fluffigt, cirka 3-4 minuter. Tillsätt…
Gör så här Botten Sätt ugnen på 200 grader varmluft och smält smöret i en kastrull. Kör kexen till fina smulor i en matberedare. Tillsätt strösocker och vaniljsocker och mixa…
Att servera desserter i portionsformar känns lite extra lyxigt och lyxiga desserter det kan vi lova när Roy Fares står bakom receptet. Gör så här: Svartvinbärskompott Koka upp alla ingredienser…
Äpplen är i säsong och finns det någon mer älskad efterrätt än Äppepaj! Hur gör Sveriges bästa konditor sin äppelpaj? Här kommer Roy Fares recept på denna älskade klassiker. Gör…
Visste ni att Cava och desserter passar utmärkt tillsammans? Faktum är att det är väldigt vanligt att en flaska Cava öppnas till dessert i Spanien och i synnerhet i Barcelona.…
När bakade ni senaste en ljuvlig chokladkaka? Detta är vår favorit. Gör så här: Värm upp ugnen till 175°C. Smöra tre 23 cm kakformar och pudra med mjöl. Häll av…
Börja skriva i textfältet här ovanför. Tryck på ESC för att avbryta.