Krämig kycklinggryta med svamp och spenat
Torka av kycklingen med hushållspapper och blanda samman alla kryddor, salt och peppar som ni sedan täcker kycklingen med. Hetta upp en matsked olivolja i en stor stekpanna eller gryta.…
Torka av kycklingen med hushållspapper och blanda samman alla kryddor, salt och peppar som ni sedan täcker kycklingen med. Hetta upp en matsked olivolja i en stor stekpanna eller gryta.…
Idag är det den officiella lasagnedagen och vi har lagt mycket tid och energi på att ta fram världens godaste lasagne. Denna lasagne tar sin tid med det är väl…
En av våra absoluta favoritreceptkreatörer och matbloggar är Madeleine som driver Landleys Kök. För att bjuda er alla på en riktigt härlig mat och vinupplevelse bad vi därför Madeleine om att…
Gör så här: Hacka lök, vitlök samt morot grovt och lägg i en kastrull, tillsätt lagerblad och vitpeppar. Lägg sedan i revbenen och täck upp med vatten så det täcker…
Lammlägg är en styckdetalj som tar sin tid men som blir otroligt god och mör. Här lägger vi alla ingredienser i en stor gryta och avslutar precis vid servering med…
Blanda panko, salt, torkad persilja och riven parmesan i en skål. Skär kycklingen i fingerstora bitar, salta och peppra. Vänd kycklingbitarna i uppvispat ägg och till sist panko. Hetta upp…
Börja skriva i textfältet här ovanför. Tryck på ESC för att avbryta.