Arroz Caldoso de Camarão com Gremolata är en läcker och fyllig räkgryta med ris som kokas i smakrik fisk- eller skaldjursbuljong, kryddad med saffran och paprika. Toppad med en frisk…
Denna hemlagade tonfisk- och ärtgratäng är en enkel och mättande rätt som kombinerar klassiska ingredienser i en krämig och ostig måltid. Perfekt för kyliga kvällar eller när du behöver en…
Ciorba Radauteana är en hjärtlig och närande rumänsk kycklingsoppa som kombinerar mör kyckling med en rik blandning av grönsaker, inklusive lök, röd paprika, selleri och morötter. Kännetecknad av sin krämiga…
Gör så här: Skär kycklingen i tuggvänliga bitar. Skär sedan paprikan i små fyrkanter. Släng frön. Finhacka lök och vitlök. Krydda sedan kycklingen med cajunkrydda samt salta. Hetta upp en…
Gör så här: Blanda ihop alla ingredienser minus kyckling och ananas i en skål. Lägg i den tärnade kycklingen i en återförslutningsbar fryspåse och häll i marinaden, spara 1/4 av…
Pasta primavera är en läcker rätt där merparten av ingredienserna är i säsong nu under försommaren. Gör så här: Koka upp pastan i en stor kastrull med saltat vatten och…
Lägg sparris och zucchini i en långpanna. Ringla över 1 matsked olja och blanda väl. Grädda därefter i ugnen på 225° i 8–10 minuter eller tills grönsakerna fått färg; ställ…
Musslor i vin är en klassisk rätt som även går under namnet moules mariniere. Även Moules Frites är en populär rätt men i detta recept har vi ugnsgräddat vitlöksbröd till.…
Detta är en perfekt lätt förrätt som går att tillagas och kylas dagen innan servering. Den ser och smakar imponerande med sina rubinröda rödbetor och en balans av sött, salt,…
Detta recept är från ett samarbete med världens bästa vegomagasin VEGO! Gör så här: Koka pastan enligt anvisningarna på paketet. Fräs lök och vitlök i olivoljan tills den är mjuk…
15 min, 4
Börja skriva i textfältet här ovanför. Tryck på ESC för att avbryta.