Cevapcici med Jasminris, Tzatziki och Citron är en klassisk Balkansk rätt där smakrika grillade köttfärsspett serveras med fluffigt jasminris och en fräsch tzatziki. Denna kombination av smaker och texturer gör…
Grillad oxkind är en delikat och smakrik rätt som tillagas långsamt för att uppnå perfekt mörhet. Med en kryddig rub och långsam bräsering i mörk öl, blir oxkinden saftig och…
Picanha är ett favoritköttstycke i Brasilien och andra länder i Sydamerika, uppskattat för sin rika smak och saftiga mörhet. Sous vide-tekniken är ett utmärkt sätt att tillaga det eftersom den…
Gör så här: Sätt ugnen på 180 grader C Koka cannelloni-rören, eller stora pastasnäckor enligt anvisningarna på förpackningen. Skölj och låt svalna. I en stekpanna, värma olivoljan och fräs löken…
Portabelloburgare är en riktig vegoklassiker och det är minsann inte svårt att förstå varför. Den väldigt ”köttiga” svampen passar strålande med rökiga toner. Och du, den här karamelliserade löken kommer…
Långhelg på väg och då hoppas vi att grillarna går varma. Här är ett het tips på ungsgjorda ribs som endast grillas på slutet vilket spar tid och ger mer plats till alla härliga tillbehör.
Bästa receptet till sommarens grillmiddagar! Testa lamm tandoori sizlar på spett. Kryddstarka bitar av lamm varvas med fräsch zucchini, rödlök och paprika. Och så lite grillad citron vid sidan.
Det är många som undrar över hur en vinflaska eller box får sitt utseende. Vem är det som namnger och bestämmer hur etiketter och utformning ska se ut?
Börja skriva i textfältet här ovanför. Tryck på ESC för att avbryta.