Vegetariska Enchiladas
Enchiladas är en god rätt som är härligt mättande och passar perfekt efter en dag ute i höstvädret. Gör så här: Värm upp ugnen till 200°C samt olja in en…
Enchiladas är en god rätt som är härligt mättande och passar perfekt efter en dag ute i höstvädret. Gör så här: Värm upp ugnen till 200°C samt olja in en…
Med veganskt vin menas vin som framställts utan animaliska hjälpmedel. Viner som betecknas som veganska eller veganvänliga innehåller med andra ord inte spår från animaliska produkter. Den process under vintillverkningen…
Detta recept är ett samarbete med världen bästa vegomagasin VEGO! Den här mustiga vegetariska grytan med svamp är kryddad med peppar i mängder. God med pasta eller potatis. Den här…
Detta recept kommer från världens bästa vegotidning VEGO! Jag älskar när man tillagar auberginer så länge att de blir smältande mjuka i konsistensen. De blir extra smarriga om de toppas…
Portabelloburgare är en riktig vegoklassiker och det är minsann inte svårt att förstå varför. Den väldigt ”köttiga” svampen passar strålande med rökiga toner. Och du, den här karamelliserade löken kommer…
Äntligen börjar vårprimörerna komma till oss i butikerna och just potatis är ju en råvara som ligger oss svenskar varmt om hjärtat. Från våra vänner på tidningen Vegomagasinet så har…
Vi fick ett riktigt härligt vegorecept från Vegomagasinet och matchar det med vårt vin Spier Chenin Blanc Gör så här: Sätt ugnen på 200 grader. Skär blomkålshuvudet i mindre buketter.…
Fredagstacos är ju en riktigt klassiker men varför inte göra dem helt vegetariska? Vi frågade Sveriges VEGO-expert Mathias från tidningen vegomagasinet och fick ett recept på hans Bakade Tacos med…
Här kommer sista delen i grillserien grilla grönare där Mattias och tidningen VEGO (Världens bästa vegomagasin) har gett oss ett par härliga recept. Här kommer receptet med Mattias beskrivning. Polenta…
Här kommer tredje delen i grilla grönare, dock utan grillning, men ni kan ju hålla dem varma på grillen så är vi inte helt osanningsenliga 😉 Friterade örter är ett…
Vi frågade våra fina vänner på tidningen VEGO och Sveriges bästa och trevligaste vegopersonlighet Mattias Kristiansson om de hade ett par vegorecept som vi fick använda. De var fantastiskt snälla…
Vi frågade våra fina vänner på tidningen VEGO och Sveriges bästa och trevligaste vegopersonlighet Mattias Kristiansson om de hade ett par vegorecept som vi fick använda. De var fantastiskt snälla…
Grillad frukt är inte bara gott till efterrätt, det gör även en tråkig sallad skojigare. Har du inte persikor går det bra med aprikoser eller plommon.
Misstaget många gör med auberginer är att de inte grillar dem tillräckligt länge. De ska bli riktigt mjuka och få ordentligt med färg. Rå aubergine blir ingen glad av. Detta tips får vi återigen från Sveriges trevligaste ekoprofil tillika chefsredaktör för tidningen VEGO; Mattias Kristiansson!
Det finns ett stort intresse kring att grilla grönare men många känner sig lite osäkra och det tänkte vi råda bot på! Nu är vi kanske inte experter själva på detta så därför kontaktade vi våra vänner på tidningen VEGO (som alla bör prenumerera på) och inte vem som helst utan en av Sveriges bästa och trevligaste vegoprofiler, matkreatör och chefsredaktör, Mattias Kristiansson som hjälpte oss med tre fantastiska recept som kommer här i en tre veckor lång serie om att grilla grönare.
Börja skriva i textfältet här ovanför. Tryck på ESC för att avbryta.