Halloumiburgare och ett kallt glas rosévin!

Strato Grenache Rosé (Nyhet)

Art.nr. 2793-01

Strato Grenache Rosé (Nyhet)

  • Sötma
  • Fyllighet
  • Fruktsyra

Bärig smak med inslag av smultron, skogsbär, vattenmelon, blodgrapefrukt, örter och röda vinbär. Läs mer…


109 kr

Du behöver

Halloumiburgare

2 paket Halloumi
4 hamburgerbröd
Sallad
Röd lök
1 bifftomat
Gurka
salt
Peppar

Yoghurtdressing med mintsmak

2 msk extra virgin olivolja
1 citron, zest och juice
1 liten vitlöksklyfta, krossad
4 msk naturell yoghurt
1 chili, finhackad
en handfull myntablad, finhackade

Halloumi är osten som vi har lärt oss att älska. Sältan och den speciella konsistensen är undebart god och i synnerhet om ni matchar smakerna med ett fruktigt rosévin som smakar som sommaren!

Gör så här:

Skär alla ingredienser till den storlek som ni gillar, stek eller grilla sedan Halloumin. Ge den först en riktigt fin och gyllende yta, och låt den sedan gå klart på indirekt och lite lägre värme på grillen i ca 10-15 minuter.

Medan Halloumin blir klar så rör ihop mintsåsen, blanda alla ingredienser och ställ in i frysen i någon minut så den får bli sval.

Montera de läckra burgarena och slå upp ett iskall glas Strato Grenache Rosé till!

Hoppas det smakar!


Föregående inlägg

Eldad Åländsk regnbåge med tartar på sotad aubergine, grön curryvinaigrette och örtsallad