Korv med bröd “Deluxe” för helgens utefix

Det ska bli sol i helgen! Passa på att vårstäda i trädgården eller på uteplatsen och plocka fram grillen. Sno sedan ihop en god korvlunch som avnjuts bäst utomhus i vårsolen. Vill man även dricka ett gott glas rött så är The Great Bonza Reserve Shiraz Cabernet (79 kr art.nr 6816) ett intensivt och fruktigt vin som passar bra till grillad och smakrik mat.

Till två personer:
2 goda korvar av hög kötthalt
4 skivor bacon
2 korvbröd, gärna brioche
Valfri topping
Linda in korvarna i baconskivorna och grilla dem på medelvärme. När de är klara, lägg på bröden och värm dem några sekunder på varje sida. Servera med senap och ketchup och/eller majonäs.
Tips: Skala och skiva en halv gul lök, salta och peppra och stek den i smör  i stekpanna eller lägg dem i ett foliepaket på grillen tills de är mjuka och mjälla. Toppa korven med löken och lite färsta örter.
Bonza Reserve

Art.nr. 6816-01

Bonza Reserve

  • Fyllighet
  • Strävhet
  • Fruktsyra

Kompakt och intensiv doft med blåbärspackad frukt. Smaken har typiska australiensiska förtecken — eucalyptus samsas med plommon, blåbär, choklad och rostade fat. Allt tillsammans med mjuka men oblyga tanniner. Vinet är smakrikt och generöst och passar perfekt till rätter som pulled pork eller ribs. Läs mer…


79 kr