Cowboy Caviar

Morandé Estate Reserve Sauvignon Blanc (Nyhet)

Art.nr. 2251

Morandé Estate Reserve Sauvignon Blanc (Nyhet)

  • Sötma
  • Fyllighet
  • Fruktsyra

Ungdomlig, något aromatisk, mycket frisk smak med inslag av gröna äpplen, grapefrukt, svartvinbärsblad, krusbär, fläder och nässlor. Läs mer…


Du behöver

Cowboy Caviar

1 burk svarta bönor, avrunna och sköljda
1 burk majs, avrunna och sköljda
1 rödlök, finhackad
1 grön paprika, finhackad
1 gul paprika, finhackad
1 röd paprika, finhackad
1/4 tesked salt
1/4 tesked svartpeppar
1/4 tesked cayennepeppar
1/4 tesked kummin
1/4 tesked paprika
1/4 tesked socker
1 dl olivolja
4 msk äppelcidervinäger
5 msk finhackad koriander

Cowboy Caviar är en rätt som visserligen funnits länge men som fått ett uppsving genom en stor TIKTOK-trend.

  1. I en stor bunke, blandar du svarta bönor, majs, rödlök, grön, gul och röd paprika.
  2. I en mindre bunke, blandar du salt, svartpeppar, cayennepeppar, kummin, paprika och socker. Tillsätt olivolja och äppelcidervinäger och rör om tills det är väl blandat.
  3. Häll vinägerblandningen över bön- och majsmixen och rör om tills allt är väl täckt.
  4. Tillsätt finhackad koriander och rör om igen.
  5. Låt gärna stå i kylen i minst en timme för att låta smakerna mogna.

Servera som en sallad eller med tortillachips som en dipp

I glaset Morandé Estate Sauvignon Blanc


Föregående inlägg
Nästa inlägg

Birria Tacos