Sauté de veau med champinjoner och grönsaker
Sauté de veau är en klassisk fransk gryta med möra kalvgrytbitar, champinjoner och smakrika grönsaker. Den lena såsen och de fylliga smakerna gör denna rätt perfekt för en lyxigare middag…
Sauté de veau är en klassisk fransk gryta med möra kalvgrytbitar, champinjoner och smakrika grönsaker. Den lena såsen och de fylliga smakerna gör denna rätt perfekt för en lyxigare middag…
Coq au Vin är en traditionell fransk gryta där kyckling långsamt tillagas i rödvin tillsammans med grönsaker och örter. Den rika och djupa smaken av rödvinssåsen kompletterar kycklingens möra textur,…
Blanquette de Poulet är en klassisk fransk gryta som imponerar med sin milda och eleganta smak. Perfekt för en mysig middag med familj eller vänner! Den krämiga såsen och de…
Rappie Pie är en fransk-kanadensisk maträtt som är perfekt att tillaga på rester eller som den är. Sätt ugnen på 180 grader C. Kombinera potatis, kött, lök, morötter, rosmarin, salt…
Pot au Feu är en fransk klassisker som smakar underbart gott och som dessutom har billiga råvaror. Gör så här: Tvätta och skala alla grönsaker. Skär purjilöken i ca 5…
Börja skriva i textfältet här ovanför. Tryck på ESC för att avbryta.