Lammlägg samt Gigondas; en stjärna i Rhône
Gör så här: Skölj av lammläggen och salta och peppra dem. Hetta upp en panna med olivolja och bryn dem på alla sidor. Spara köttsafterna i pannan och slå på…
Gör så här: Skölj av lammläggen och salta och peppra dem. Hetta upp en panna med olivolja och bryn dem på alla sidor. Spara köttsafterna i pannan och slå på…
Lammracks är en rätt som är perfekt för att tillaga sous-vide och detta är ett recept som jag (Hampus på Vinia) har lagat säkert 10 gånger vilket både gett en…
Vi fick en fin bild från Geraldine och vår producent Domaine du Pesquier i Gigondas, det var en bild på en mycket rustik och härlig vinlunch. Vi frågade snabbt om…
En spaghettipanna är en blandning av spaghetti och köttfärsås och lasagne och är väldigt gott, enkelt och går snabbt att laga. Alla i familjen brukar gilla den och det är…
Gör så här: Värm ugnen till 220° C. Hetta upp olivolja i en djup stekpanna på låg värme. Tillsätt lök, vitlök och låt långsamt tillagas i ca 30 minuter tills…
Daube är en klassisk sydfransk gryta som värmer gott nu när kylan trycker på! Detta är en rätt som tar ett par timmar att tillaga så glöm inte att planera i…
En riktig festmåltid. Det bästa är att den är enkel att laga. Vissa delar i receptet kan du laga dagen innan om du vill. Läs igenom hela receptet innan du…
Rhonedalen producerar några av världens mest ansedda viner, så som Hermitage, Croze-Hermitage, Châteauneuf du Pape, men även fantastiskt prisvärda viner från Cotes du Rhone som dessutom är ett av de…
Snart julledigthet och lite mer tid att stå och mysa i köket! Dela kycklingen i 8 bitar (se video). Skär sidfläsket i strimlor och stek tills det fått fin färg…
Börja skriva i textfältet här ovanför. Tryck på ESC för att avbryta.