Cajungrillad Picanha med bönsallad
Picanha, eller rostbiffslock med kappa som vi kallar styckdetaljen i Sverige, är ett mycket smakrik nötkött. Rätten har sitt ursprung i Brasilien. Detta recept har cajuninspirerad kryddning och en matig…
Picanha, eller rostbiffslock med kappa som vi kallar styckdetaljen i Sverige, är ett mycket smakrik nötkött. Rätten har sitt ursprung i Brasilien. Detta recept har cajuninspirerad kryddning och en matig…
Finns det något godare än svenska köttbullar i gräddsås? Vi vet inte, men det är iaf fantastiskt gott! Gör så här: Kombinera köttfärs, panko, persilja, kryddpeppar, muskotnöt, lök, vitlökspulver, peppar,…
Många av er är kanske lite nyfikna på vad Sous-Vide är för något. Handeln säljer mängder av Sous-vide stavar och det är många som har börjat laga mat på detta…
Gör så här. Värm ugnen till 150 grader. Stek köttet tillsammans med bacon och häll av merparten av vätskan. Ta bort köttet och lägg åt sidan. Tillsätt smör i samma…
Förhoppningsvis har ni hittat lite kantareller i skogen nu när hösten på riktigt gjort antåg! Här kommer ett recept på biff i bit med underbart härliga smörstekta kantareller! Tänk på…
Gör så här: 1.Låt ströbrödet svälla i grädden. Blanda därefter ihop alla andra ingredienser. Forma runda hamburgare, använd en matring om du vill ha perfekta runda burgare. Grilla hamburgarna cirka…
Bemästra BBQ-såsen till sommarens ribs! När det kommer till BBQ-såser så är det bra att försöka visa lite återhållsamhet. Vi har lagt ner mycket tid och möda på att få…
Svartrot är en näst intill bortglömd klassiker som odlats i Sverige sedan sextonhundratalets första hälft. Med sin milda smak som påminner en del om vit sparris blir den i detta recept ett läckert krämigt komplement till det grillade köttet.
Börja skriva i textfältet här ovanför. Tryck på ESC för att avbryta.