Mustig carbonada med majs och rött vin
Carbonada – en mustig gryta med nötkött, majs och rött vin. En höstfavorit som blir perfekt med Viña Solorca Crianza 2021 från Ribera del Duero.


Carbonada – en mustig gryta med nötkött, majs och rött vin. En höstfavorit som blir perfekt med Viña Solorca Crianza 2021 från Ribera del Duero.


Denna gryta med nötkött i kryddig tomat- och vinsås är ett långkok som ger fantastiska smaker. Mört nötkött får sjuda i en smakrik sås med tomater, rött vin och kryddor, innan det serveras över perfekt kokt spaghetti.


Denna värmande soppa är full av mört nötkött, mustiga svampar, korngryn och färgglada grönsaker. Perfekt för kalla höst- eller vinterdagar, serverad med mörkt bröd och garnerad med färsk persilja. Instruktioner:…


Birria Tacos Dessa Birria Tacos är fyllda med saftigt och smakrikt oxkött som har marinerats i en kryddig chilisås. Tacosen steks sedan till perfektion i tortillabröd doppade i buljongen från…


Instruktioner: Bryn köttet: Hetta upp oljan i en stor kastrull på medelhög värme. Lägg i köttet och bryn det runt om. Ta upp köttet ur kastrullen och ställ åt sidan.…


Instruktioner: Förbered purjolöken: Skär bort rotänden och de mörkgröna delarna av purjolöken. Skölj dem noggrant för att ta bort eventuell smuts. Koka dem sedan i saltat vatten i 3-4 minuter…


Instruktioner: Förbered spetsbringan: Trimma bort överflödigt fett från spetsbringan, men lämna cirka en halv centimeter för att skydda köttet under grillningen. Applicera din BBQ-rub över hela biten. Låt köttet komma…


Saftig flankstek, örtig chimichurri och somriga tillbehör – ett enkelt grillrecept som passar till alla festliga tillfällen under sommaren.


Gör så här: Sätt ugnen på 180 grader C Koka cannelloni-rören, eller stora pastasnäckor enligt anvisningarna på förpackningen. Skölj och låt svalna. I en stekpanna, värma olivoljan och fräs löken…


Gör så här: Madeirasåsen Hacka grönsakerna och stek dem i smör. Rör sedan ut tomatpurén och häll på madeiravinet. Blanda väl och häll sedan på kalvfonden. Låt koka ihop till…


En värmande rätt under årets mörka dagar brukar aldrig vara fel. Gör så här: Sätt ugnen på 160°. Trimma bort fett och senor från oxbringan och rubba sedan in kryddor…


En rejäl bit ungskörd köttbit kan ibland vara gott som en paus i sommarens grillhysteri. Här kommer en fransk klassiker! Gör så här: 1. Tag ut köttet i god tid…


Gör så här: Sätt ugnen på 175°. Salta och peppra steken och bryn den i smöret tills den fått fin färg. Stek grönsaker, lök, vitlök och lägg dem i en…


Första dagen på semestern? Varför inte fira det med att lägga en riktigt fin bit nötkött på grillen!
Oxrulader är en verkligt härlig klassisker som går att variera med oändligt många tillbehör. I detta recept så har vår kock Raymond blickat mot Italien i sin smaksättning till denna…
Börja skriva i textfältet här ovanför. Tryck på ESC för att avbryta.