Sauté de veau med champinjoner och grönsaker
Sauté de veau är en klassisk fransk gryta med möra kalvgrytbitar, champinjoner och smakrika grönsaker. Den lena såsen och de fylliga smakerna gör denna rätt perfekt för en lyxigare middag…
Sauté de veau är en klassisk fransk gryta med möra kalvgrytbitar, champinjoner och smakrika grönsaker. Den lena såsen och de fylliga smakerna gör denna rätt perfekt för en lyxigare middag…
Detta är en klassisk spaghetti carbonara inspirerad av de tekniker som används av världens bästa pastakockar. Hemligheten ligger i ingredienser av högsta kvalitet, noggrann tillagning och en perfekt balanserad ägg-…
Coq au Vin är en traditionell fransk gryta där kyckling långsamt tillagas i rödvin tillsammans med grönsaker och örter. Den rika och djupa smaken av rödvinssåsen kompletterar kycklingens möra textur,…
Denna saftiga och smakrika lammstek med en frisk myntasås är en fantastisk höjdpunkt för en festlig middag. Den kryddiga rosmarinen och den aromatiska vitlöken lyfter fram lammets naturliga smak, medan…
Gör så här: Madeirasåsen Hacka grönsakerna och stek dem i smör. Rör sedan ut tomatpurén och häll på madeiravinet. Blanda väl och häll sedan på kalvfonden. Låt koka ihop till…
Börja skriva i textfältet här ovanför. Tryck på ESC för att avbryta.