Krämig pastasallad med crabsticks
Gör så här: Koka pastan enligt paketets instruktioner, skölj sedan ordentligt med kallt vatten så den svalnar. Lägg åt sidan. I en bunke, blanda krabban med pastan samt oliver, paprikan,…
Gör så här: Koka pastan enligt paketets instruktioner, skölj sedan ordentligt med kallt vatten så den svalnar. Lägg åt sidan. I en bunke, blanda krabban med pastan samt oliver, paprikan,…
Alla möjliga varianter av sallad beskrivs som en Ceasar Sallad men den klassiska versionen har alltid följande ingredienser: Vitlök, ägg, citronjuice, anjovis samt äkta parmesan. Kompromissa kring någon av dessa…
Det finns inte mycket som är så förföriskt gott och lyxigt som att bjuda på halstrade pilgrimsmusslor till förätt! I detta recept ger vi dem smak med inspiration av det asiatiska…
Här kommer en rustik och matig sallad som står sig bra på egenhand, som huvudrätt, eller som en del av buffé. Rostade och milda smaker möter kryddiga knapriga kikärtor och salt ost i parmesancrèmen. Passar utmärkt till ett smakrikt vitt vin från Argentina!
För oss som älskar fisk så är en bit grillad tonfisk bland det bästa vi kan lägga på grillen under sommaren. Tillsammans med en läcker och smakrik sallad är njutningen fullkomlig.
När man pratar om rosé brukar man prata om två olika smaktyper. Friskt och bärigt indikerar att vinet är lätt och fräscht i smaken, medan fruktigt och smakrikt är fylligare och med högre sötma. Så, vilket rosévin ska man välja till vilken mat?
”Rosévin funkar till allt men passar till inget” är ett gammalt uttryck. Det är naturligtvis inte sant! Rosé ligger mitt emellan vitt och rött i smak och fungerar därför bra till lättare kött- och fiskrätter, kyckling, sallader och småplock. Friskheten i rosé gör även att de kan bli en bra match till mat som är lite fet eller kombineras med feta såser.
Börja skriva i textfältet här ovanför. Tryck på ESC för att avbryta.