Biffstroganoff med svamp
Denna klassiska Biffstroganoff med svamp är en perfekt vardagsrätt med sin krämiga och smakrika sås. Den kombinerar möra strimlor av biff med champinjoner och en krämig sås, vilket gör den…
Denna klassiska Biffstroganoff med svamp är en perfekt vardagsrätt med sin krämiga och smakrika sås. Den kombinerar möra strimlor av biff med champinjoner och en krämig sås, vilket gör den…
Denna värmande soppa är full av mört nötkött, mustiga svampar, korngryn och färgglada grönsaker. Perfekt för kalla höst- eller vinterdagar, serverad med mörkt bröd och garnerad med färsk persilja. Instruktioner:…
Upptäck en enkel och utsökt rätt med vår stekta kalkon med röd paprika, svamp, gräslök och sesamfrön. Perfekt för vardagsmiddagar, denna rätt kombinerar saftiga kalkonskivor med krispig paprika och smakrik…
Denna rätt går att laga årets runt men blir lite extra smakrik nu under hösten då vi har tillgång till färska kantareller. Gör så här: Koka pastan, häll av och…
Koka upp vatten till pastan och tillsätt salt när vattnet börjat koka. Rensa svampen och skär i lagom stora bitar. Hetta därefter upp olivolja i en stekpanna och stek vitlöksklyftorna…
Torka av kycklingen med hushållspapper och blanda samman alla kryddor, salt och peppar som ni sedan täcker kycklingen med. Hetta upp en matsked olivolja i en stor stekpanna eller gryta.…
Gör så här: Värm upp olivoljan i en medelvarm panna. När oljan börja bubbla lite smått så tillsätt svampen och tillaga den i ca 5–6 minuter. Lägg sedan svampen på…
Denna veckas vegorecept kommer från Vegomagasinet. Till denna härliga svamprätt så rekommenderar vi även vår senaste lansering Chinon Fabien Demois Den här pajen är så smidig eftersom du inte behöver…
Vad grillar våra vänner hos den ekologiska vinproducenten Org de Rac. Det skickade över ett par recept och denna smarriga grillrätt kan vi tacka Bethchen för! Gör så här: Skiva…
Vi fortsätter med temat skogens guld och har här tagit fram en riktigt god kantarellsoppa för de lite svalare sensommarkvällarna.
Värm ugnen till 200 grader och klä en form med bakpapper. Skär skivor av smördegen och använd en gaffel för att göra små hål i degen. Pensla på äggula. Förbaka…
Äntligen finns det svamp i skogen, så varför inte laga en härlig pastarätt med skogens guld. I glaset med vin till så rekommenderar vi Eden garden of dreams. Ett ekologiskt vin från Australien
Att laga allting i en kastrul är smidigt och väldigt enkelt och garanterar att alla ingredienser blandar sig mycket väl.
Mustiga sopport hör hösten till och här kommer ett recept på en klassisk svampsoppa, med lite kyckling, för att få en matigare upplevelse.
Till ett bättre vin från Bordeaux krävs lite mer tid och finess i köket, men detta recept kan alla lyckas med!
Börja skriva i textfältet här ovanför. Tryck på ESC för att avbryta.