Svampgalette och en gott rött vin
Denna veckas vegorecept kommer från Vegomagasinet. Till denna härliga svamprätt så rekommenderar vi även vår senaste lansering Chinon Fabien Demois Den här pajen är så smidig eftersom du inte behöver…
Denna veckas vegorecept kommer från Vegomagasinet. Till denna härliga svamprätt så rekommenderar vi även vår senaste lansering Chinon Fabien Demois Den här pajen är så smidig eftersom du inte behöver…
Vad grillar våra vänner hos den ekologiska vinproducenten Org de Rac. Det skickade över ett par recept och denna smarriga grillrätt kan vi tacka Bethchen för! Gör så här: Skiva…
Vi fortsätter med temat skogens guld och har här tagit fram en riktigt god kantarellsoppa för de lite svalare sensommarkvällarna.
Värm ugnen till 200 grader samt klä en form med bakpapper. Skär skivor av smördegen och använd en gaffel för att göra små hål i degen. Pensla på äggula. Förbaka…
Äntligen finns det svamp i skogen, så varför inte laga en härlig pastarätt med skogens guld. I glaset med vin till så rekommenderar vi Org de Rac Chardonnay. Ett ekologiskt vin från Sydafrika.
Att laga allting i en kastrul är smidigt och väldigt enkelt och garanterar att alla ingredienser blandar sig mycket väl.
Mustiga sopport hör hösten till och här kommer ett recept på en klassisk svampsoppa, med lite kyckling, för att få en matigare upplevelse.
Till ett bättre vin från Bordeaux krävs lite mer tid och finess i köket, men detta recept kan alla lyckas med!
Börja skriva i textfältet här ovanför. Tryck på ESC för att avbryta.