Garden of Dreams

En ekologisk, torr, frisk och fruktig chardonnay.

Uppfriskande och livlig chardonnay som letat sig hit hela vägen från Australien. I bagaget hittas grapefrukt, gröna äpplen, grillad citron och gula stenfrukter. Välgjort och snyggt!

Aftonbladet 25 feb 2022

Full pott – 5 av 5 poäng! Buteljerad sol är känslan som möter oss i denna ekologiska charmör från Australien. Eden Garden of Dreams är ett boxvin med ambitioner.

Boxtoppen 21 april 2022

Utvalda recept som matchar vinet

Jordärtskockssoppa med krispig garnering

Denna lättlagade soppa passar utmärkt som förrätt eller lunch med ett gott matbröd till.

Rökt lax med delikatesspotatis, kapris, rödlök och dill

Lite sommarlat? Denna rätt erbjuder fantastiska smaker som går fort att kombinera.

Chicken á la king – direkt från
90-talet

Chicken á la king var en populär rätt på 90-talet, och något som vi minns var så gott är ju värt att laga igen!

Chardonnay Q&A – 8 frågor & svar

Fyll i din epostadress för att ladda ner och skriva ut quizen.

Hoppas att du och dina vänner får alla rätt!  Ur Boxtoppens recension 21 april 2022

  ”Toppbetyg till Eden Garden of Dreams Chardonnay – ekologisk premiumbox från Australien!

  Det finns en anledning till att chardonnay är omåttligt populär bland världens vinkonsumenter, denna högklassiga druva som har en fantastisk anpassningsförmåga och tycks stortrivas vart den än hamnar i myllan. Ekologiska Eden Garden of Dreams är en chardonnay på mindre boxformat och det är ett vin som på ett strålande vis ger oss Australien i ett glas! (…)

  Buteljerad sol är känslan som möter oss i denna ekologiska charmör från Australien. Eden Garden of Dreams är ett boxvin med ambitioner och här får vi tropisk frukt i fint samspel med stenfrukter, citrus och en lätt kryddig fatkaraktär i den friska och pigga doften. Smaken är fräscht torr samtidigt som de fruktiga anslagen är generöst fruktiga och backas upp av citrusstramhet. Faten är diskreta men skänker vinet ytterligare smaker och inte minst det där extra lagret som gör Eden till ett premiumboxvin. Vinet avslutar med en skönt kryddig och kvardröjande eftersmak.

  En chardonnay som Eden Garden of Dreams uppvisar ett brett användningsområde och gör sig utmärkt till allt från caesarsalladen, krämig risotto och grillad smakrik fisk. Som välkomstdrink så här i vår- och sommartid är det likaså perfekt.”

  Familjen Quarisas vingård hör till de tidigast ekologiskt certifierade vingårdarna i Australien. Både John och Josephina Quarisa har italiensk påbrå. Tillsammans drivs paret av sin passion för sitt arbete, Josephine som konstnär och John som vinmakare med hela Australien som sitt arbetsfält. 

  Eden Garden of Dreams