Vinia lanserar fyra nya listningar!

Idag den 1 September lanserar vi hela fyra nya fasta listningar och vi är otroligt glada för det. Två viner från välkända producenter, en av Storbritanniens mest prisbelönta öl samt en Italiens örtlikör.

Det första vinet heter Org de Rac Cabernet Reserve och är en bordeauxblend gjord på druvorna Cabernet Sauvignon samt Merlot. Vinet fick FYND i senaste numret av Allt om Vin och har även vunnit en guldmedalj i Sydafrikas prestigefyllda Prescient report. Vi är otroligt glada över att lanserar ytterligare ett premiumvin från Org de Rac. Läs mer genom att klicka på bilden nedan.

Det andra vinet heter Finca Luna Beberide och kommer från kvalitetsområdet Bierzo i norra Spanien. Ni som följt oss i ett par år kommer kanske ihåg ett vin som hette Luna Beberide eller kanske vinet Tierras de Luna? Detta vin kommer från samma producent och det är alltid roligt att återlansera riktiga kvalitetsproducenters viner. Läs mer genom att klicka på bilden nedan.

Den tredje produkten är en Italiensk örtlikör, en bitter, eller Amaro som den även kallas. Amaro Toccasana Liquore har en över hundra år lång historia och idag fortsätter den fjärde generationen göra denna ädla dryck. På senare år har just amaro blivit en mycket trendig drinkingrediens. Läs mer genom att klicka på bilden nedan.

Och slutligen vår fjärde lansering är ett öl från Yorkshire i Storbritannien. Rudgate Brewery som brygger ölet Ruby Mild är en av Storbritanniens mest prisbelönta bryggerier och just detta öl har faktiskt vunnit, Best Beer of Brittain. Läs mer om detta öl genom att kicka på bilden nedan.

Hoppas ni är lika glada som vi att få ta del av hela fyra nya släpp. Det kommer fler omdömen, recept och mer info om dessa fyra nyheter under veckan!

Mvh era vänner på Vinia.