Org de Rac Cabernet Sauvignon Reserve – Ny fast lansering

Idag lanserar vi tillsammans med Org de Rac ett nytt premiumvin i systembolagets fasta sortiment och det är extra kul när vi gör det tillsammans med Org de Rac där vi sedan tidigare har tre fasta lanseringar.

Org De Rac Cabernet Sauvignon Reserve är ett riktigt premium vin som är fullpackat med frukt  samt med en nyanserad smak med fatkaraktär, inslag av svarta vinbär, örter, körsbär, ceder, choklad, kryddor och mynta.

Vinet Org de Rac Cabernet Sauvignon Reserve 2015 har producerats på Org de Racs egendom som ligger i periferin av vinregionen Swartland, Western Cape, Sydafrika. Med ca 5 mil till Atlantkusten gynnas vingården och dess druvor av svala sydvästvindar under mognadsperioden.

Vingård är belägen på södra sidan av berget Piketberg och samtliga vingårdslägen är planterade på böljande kullar i ett söderläge som sluttar ner till bergfloden som utgör en av vingårdens naturliga gränser.

Vill ni läsa mer om vinet Org de Rac Cabernet Sauvignon Reserve så gör det via denna länk. Mer information om producenten finns på denna sida där kan ni även se en drönarfilm som visar hur otroligt vacker deras oas till vingård är.

Hoppas det smakar!

Druvkunskap: Cabernet Sauvignon

 

 

Org de Rac Reserve Cabernet Sauvignon

Art.nr. 2081-01

Org de Rac Reserve Cabernet Sauvignon

  • Fyllighet
  • Strävhet
  • Fruktsyra

Nyanserad smak med fatkaraktär, inslag av svarta vinbär, örter, körsbär, ceder, choklad, kryddor och mynta. Serveras vid cirka 18°C till rätter av mörkt kött. Läs mer…