Fläsksida med krispigt svål, potatismos och äppelsås
Saftig och långlagad pork belly med perfekt krispig svål, serverad med fluffigt potatismos och en syrlig äppelsås — en klassisk rätt som aldrig går ur tiden. De feta, möra tonerna…
Halvflaska
Saftig och långlagad pork belly med perfekt krispig svål, serverad med fluffigt potatismos och en syrlig äppelsås — en klassisk rätt som aldrig går ur tiden. De feta, möra tonerna…
En värmande, aromatisk indonesisk laksa med tigerräkor, böngroddar och krispig schalottenlök, serverad med Chardonnayburk från Vinia – ungdomligt friskt och fruktigt vin i smart burk.
Hälleflundra med hasselnötscrust och rostad paprikasås, serverad med shiitakesvamp, sparris och blomkål, matchas perfekt med Vinia’s Chardonnayburk — ungdomlig, frisk och fruktig.
En krämig och smakrik kycklingrätt inspirerad av Toscana. Den lena såsen med parmesan och grädde lyfts av syrliga soltorkade tomater och färsk spenat – perfekt att servera med pasta, ris…
En klassisk tysk rätt där saftiga potatisknödel fylls med kryddig köttfärs och serveras med surkål smaksatt med bacon. En värmande och rustik husmansrätt – perfekt till ett glas veteöl eller…
En värmande och smakrik husmansrätt från södra Tyskland där rökt kassler samsas med krämig savojkål, knaperstekt bacon och potatis i panna. Perfekt till en veteöl – men fungerar även utmärkt…
Bröddumplings i buljong? Ja tack! Canederli in brodo e verdure är en klassisk alpin soppa som blir ännu godare med Chardonnayburken från Vinia. Instruktioner Förbered canederli:Fräs lök och vitlök i…
En svensk sommarklassiker i sin bästa form: saftig lax grillad i folie med citron, smör, vitlök och färska örter. Serveras med en sval yoghurtsås, kokt färskpotatis och en krispig sommarsallad.
Szegediner Gulasch är en smakrik och mustig ungersk-österrikisk gryta där fläskkött långkokas med surkål, paprika och kummin. Kombinationen av syra, kryddighet och mustighet gör den till en riktig favorit i…
Börja skriva i textfältet här ovanför. Tryck på ESC för att avbryta.