Entrecote och Ribera del Duero
Hur låter det med en rejäl stek, mosade potatisar med rostad vitlök, stekta champinjoner med timjan och vitlök samt ett kraftigt rödvin från Ribera del Duero? Gott eller hur? Gör…
Hur låter det med en rejäl stek, mosade potatisar med rostad vitlök, stekta champinjoner med timjan och vitlök samt ett kraftigt rödvin från Ribera del Duero? Gott eller hur? Gör…
Detta recept har Chouriço i sig vilket påminner om Spansk Chorizo men har en mer rökig karaktär. Det går bra med vanlig chorizo. Ni kan få lite rökighet genom att…
I Ribera del Duero äts det väldigt mycket lamm och en lammgryta eller lammstek är något som flera gånger i veckan äts i denna del av Spanien. Här kommer ett…
Gör så här: Skölj av lammläggen och salta och peppra dem. Hetta upp en panna med olivolja och bryn dem på alla sidor. Spara köttsafterna i pannan och slå på…
Lammracks är en rätt som är perfekt för att tillaga sous-vide och detta är ett recept som jag (Hampus på Vinia) har lagat säkert 10 gånger vilket både gett en…
Vi fick en fin bild från Geraldine och vår producent Domaine du Pesquier i Gigondas, det var en bild på en mycket rustik och härlig vinlunch. Vi frågade snabbt om…
En spaghettipanna är en blandning av spaghetti och köttfärsås och lasagne och är väldigt gott, enkelt och går snabbt att laga. Alla i familjen brukar gilla den och det är…
Många av er är kanske lite nyfikna på vad Sous-Vide är för något. Handeln säljer mängder av Sous-vide stavar och det är många som har börjat laga mat på detta…
Boeuf Bourguignon, denna urklassiska franska rätt som länge varit en självklarhet på franska bistron passar så väl till det höstrusk som stora delar av landet har. Man kan tror att…
Börja skriva i textfältet här ovanför. Tryck på ESC för att avbryta.