Svampsoppa är en krämig och smakrik soppa, oftast baserad på färska skogssvampar som kantareller, trattkantareller eller champinjoner. Den kombinerar den djupa, jordiga smaken av svamp med andra ingredienser som lök,…
Gör så här: Skölj av lammläggen och salta och peppra dem. Hetta upp en panna med olivolja och bryn dem på alla sidor. Spara köttsafterna i pannan och slå på…
Lammracks är en rätt som är perfekt för att tillaga sous-vide och detta är ett recept som jag (Hampus på Vinia) har lagat säkert 10 gånger vilket både gett en…
Vi fick en fin bild från Geraldine och vår producent Domaine du Pesquier i Gigondas, det var en bild på en mycket rustik och härlig vinlunch. Vi frågade snabbt om…
En köttpaj på äkta brittisk maner är aldrig fel och mättande efter en lång svampvända i skogen. Gör så här: Hetta upp oljan i en tjockbottnad kastrull eller gjutjärnspanna. Tillsätt…
En spaghettipanna är en blandning av spaghetti och köttfärsås och lasagne och är väldigt gott, enkelt och går snabbt att laga. Alla i familjen brukar gilla den och det är…
Boeuf Bourguignon, denna urklassiska franska rätt som länge varit en självklarhet på franska bistron passar så väl till det höstrusk som stora delar av landet har. Man kan tror att…
Gör så här: Värm ugnen till 220° C. Hetta upp olivolja i en djup stekpanna på låg värme. Tillsätt lök, vitlök och låt långsamt tillagas i ca 30 minuter tills…
Daube är en klassisk sydfransk gryta som värmer gott nu när kylan trycker på! Detta är en rätt som tar ett par timmar att tillaga så glöm inte att planera i…
4 h, 4
Börja skriva i textfältet här ovanför. Tryck på ESC för att avbryta.