Tabbouleh – libanesisk persiljesallad med bulgur och mynta
En krispig, örtig sallad med bulgur och citron – klassisk tabbouleh är det perfekta våriga tillbehöret eller lättlunchen, och funkar utmärkt till vin.
En krispig, örtig sallad med bulgur och citron – klassisk tabbouleh är det perfekta våriga tillbehöret eller lättlunchen, och funkar utmärkt till vin.
En lätt och vårig fiskrätt med torsk, sparris och örtsås – perfekt till torrt vitt vin. Enkel att laga och vacker att servera.
En klassisk, vårig rätt där krispig grön sparris toppas med finrivna hårdkokta ägg. “Mimosa” syftar på hur äggulan liknar de små gula blommorna på mimosaträdet – en elegant och lättlagad förrätt med fransk känsla.
En saftig och smakrik helgrillad kyckling med sting från Piri Piri och frasiga pommes frites. Kycklingen tillagas “spatchcocked”, vilket innebär att ryggraden klipps bort så att kycklingen kan plattas ut…
Denna hemlagade 15-bönssoppa är fylld med näring och smak. En mix av bönor, grönsaker och örter gör den både mättande och hälsosam. Perfekt att laga i stora satser och frysa in!
Instruktioner Förbered paneringen: Mixa finhackade pecannötter med panko, rökt paprikapulver, vitlökspulver, salt och peppar i en skål. Panera kycklingen: Häll mjölet i en skål. Vispa äggen i en annan skål.…
Kall inkokt lax är en klassisk svensk rätt som är både elegant och enkel att tillaga. Den milda smaken av laxen kombineras perfekt med färskpotatis och en krämig dill- och…
Isterband med dillstuvad potatis är en klassisk svensk husmanskost som kombinerar de syrliga och smakrika korvarna med den krämiga och dilliga stuvningen. Tillsammans med de sötsyrliga rödbetorna blir det en…
Asiatiska marinader är hemligheten bakom många av de fantastiska rätter vi älskar. De är smakrika, aromatiska och lätta att använda. Här presenterar vi 10 populära marinader från olika delar av…
Börja skriva i textfältet här ovanför. Tryck på ESC för att avbryta.