Vegetarisk lasagne!
Detta recept har vi fått från magasinet VEGO. Gör så här: Sätt ugnen på 200 grader. Stek sojafärsen i lite olja. Tillsätt de två burkarna färdig pastasås och låt bubbla…
Detta recept har vi fått från magasinet VEGO. Gör så här: Sätt ugnen på 200 grader. Stek sojafärsen i lite olja. Tillsätt de två burkarna färdig pastasås och låt bubbla…
Gör så här: Värm ugnen till 175° grader. Smör en ugnsforms alla insidor och ställ åt sidan. Lägg en matsked smör i en panna och hetta upp. Gröp ur köttet…
Detta recept är så otroligt enkelt och allt tillagas i en och samma panna. Det är som en förenklad paella men som tar under 20 minuter att tillaga. Gör så…
Pulled chicken har blivit en favorit för många i samband med att pulled pork, pulled biff, pulled chicken tog världen med storm för ett par år sedan. En fördel med…
Gör så här: Trimma bort extra fett och senor från fläskfilén och skär sedan filén i ca 1 centimeter tunna skivor. Hetta upp oljan i en stor stekpanna och sautera…
Fredagstacos är ju en riktigt klassiker men varför inte göra dem helt vegetariska? Vi frågade Sveriges VEGO-expert Mathias från tidningen vegomagasinet och fick ett recept på hans Bakade Tacos med…
Från Februari och ett par månader framöver så är våra svenska skaldjur som bäst, även om vi av någon anledning mest äter denna mat på våren samt under sommarmånaderna. Här…
Gör så här: Skär auberginen i skivor och lägg ut på ett hushållspapper, salta och låt ligga i ca 1 timme så att de släpper vätska. Värm ugnen till 200°…
Gör så här: Lägg linserna i en stor gryta tillsammans med kycklingbuljong, löken, morötterna, tomaterna samt kryddorna. Låt koka upp och sänk sedan värmen och låt sjuda i ca 1h…
Börja skriva i textfältet här ovanför. Tryck på ESC för att avbryta.