Vegetarisk chilli och Domaine de Mourchon Tradition
Instruktioner: Hetta upp olivoljan i en stor kastrull på medelvärme. Tillsätt lök och vitlök och stek tills löken är genomskinlig, ca 5 minuter. Tillsätt tärnad paprika och morot i kastrullen…
Instruktioner: Hetta upp olivoljan i en stor kastrull på medelvärme. Tillsätt lök och vitlök och stek tills löken är genomskinlig, ca 5 minuter. Tillsätt tärnad paprika och morot i kastrullen…
Rött vin till fisk? Det går utmärkt men se till att få ner temperaturen till ca 15-16 grader. Börja med att förbereda de inlagda rädisorna. I en liten skål, vispa…
Instruktioner: Förvärm ugnen till 190°C. I en liten skål, blanda de hackade aprikoserna, pistaschnötterna och det bevarade citronskal. Skär ett litet snitt i varje kycklinglår för att göra en…
Gör så här: Skölj av lammläggen och salta och peppra dem. Hetta upp en panna med olivolja och bryn dem på alla sidor. Spara köttsafterna i pannan och slå på…
Gör så här: Värm ugnen till 240° C. Lägg ut skivad aubergine på två bakplåtar så att de ligger kant i kant med varandra. Pensla bägge sidor av auberginskivorna med…
Lammracks är en rätt som är perfekt för att tillaga sous-vide och detta är ett recept som jag (Hampus på Vinia) har lagat säkert 10 gånger vilket både gett en…
Vi fick en fin bild från Geraldine och vår producent Domaine du Pesquier i Gigondas, det var en bild på en mycket rustik och härlig vinlunch. Vi frågade snabbt om…
En Shakshuka är en härligt nordafrikansk gryta som i många fall äts som frukostmål men hemma hos producenten Domaine de Mouchon är det en återkommande favorit som går att variera…
En spaghettipanna är en blandning av spaghetti och köttfärsås och lasagne och är väldigt gott, enkelt och går snabbt att laga. Alla i familjen brukar gilla den och det är…
Börja skriva i textfältet här ovanför. Tryck på ESC för att avbryta.