Mustig gryta med fläskkött, cider och rotfrukter
En rustik gryta på fläskkött, cider och rotfrukter. Mustig höstmat som blir extra god med Pont de Brion Graves Blanc från Bordeaux.


En rustik gryta på fläskkött, cider och rotfrukter. Mustig höstmat som blir extra god med Pont de Brion Graves Blanc från Bordeaux.


En elegant soppa där rostad rotselleri ger djup och sötma, medan krispig parmaskinka och aromatiska svarta lökfrön sätter pricken över i:et. Len, lyxig och lätt att laga – perfekt för…


En fluffig, grönsaksfylld frittata med zucchini och rostade körsbärstomater, toppad med ost och serverad med Vinia’s Côtes du Rhône Villages Séguret Dentelles.


Panerad kyckling med färskpotatis och krämig gurk- och löksallad är en riktig husmansfavorit. När den serveras med Byron Bay Sauvignon Blanc blir det en fräsch och elegant måltid med australisk twist.


Fisktacos med grillad fisk, mango- och avokadosalsa samt chipotledressing – en smakrik och fräsch rätt som passar utmärkt med ett glas svalt vitt vin.


Saftig biff, risnudlar, chili, lime och färska örter – denna thaisallad är en smakexplosion som passar perfekt till ett friskt glas Sauvignon Blanc.


En lätt och solig pastarätt där orzo möter syrlig preserved lemon, krispig zucchini och aromatisk basilika. Snabbt, friskt och otroligt gott – särskilt med ett glas ekologiskt vitt vin från Sydafrika.


En smakrik och krämig rätt med saftiga kalkonköttbullar i en thailändsk currydoftande sås, serverad med fluffigt ris, rostad cashew och massor av färsk koriander. Perfekt när du vill kombinera comfort…


En smakrik italiensk panzanella med rostad paprika, tomater, sparris, färska blad och parmesan. Servera med Byron Bay Sauvignon Blanc för en fulländad sommarkombination!
Börja skriva i textfältet här ovanför. Tryck på ESC för att avbryta.